Kváskovanie. Recepty z kvásku Varíme a pečieme s láskou s kváskom - Naty Žúreková Štefková

Kváskovanie. Recepty z kvásku Varíme a pečieme s láskou s kváskom - Naty Žúreková Štefková

Dodanie do 3 dní

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí.

26,20 €

Vydavateľstvo: Plutos Company, s.r.o.

Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl.

Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-)

V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál.

Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať.

V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať.

Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie.

V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete:
*65 receptov z kvásku
*Bezlepkové recepty z kvásku
*Ako urobiť kvások
*Ako sa starať o domáci kvások
*Celá výroba kvásku
*Príprava kvásku pred pečením
*Chyby chleba a kvásku počas pečenia
*Kvások a jeho zdravotné účinky
*História kvásku
*Zaujímavosti o kvásku
*Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom

Vydavateľ: Plutos Company, s.r.o

Edícia

ISBN: 978-80-972085-2-3

Rok vydania: 2016

Jazyk: Slovenský jazyk

Počet strán: 345

Väzba: pevná

Hmotnosť: 1300 g

Rozmer: 170 x 240 mm 

Kategórie

Potraviny, jedlá, nápoje Kuchárske knihy

 

 

 

 

 

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie